Se encuentra usted aquí

OFERTA FORMATIVA

Col·legi de l'Advocacia de Lleida. CÀPSULES FORMATIVES

Accedir a les càpsules formatives editades AQUÍ

15/05/20. Des del Col·legi volem posar a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades algunes càpsules formatives sobre les diferents novetats que han sorgit durant aquestes darreres setmanes com a conseqüència de la COVID-19. És per aixo que us demanem que valoreu el vostre grau d'interés en cadascuna de les matèries, essent 1 de poc interès i 5 de molt interès. També podeu fer les vostres propostes sobre altres temes que us agradaria que fossin tractats. Gràcies per la vostra col·laboració. Respondre enquesta aquí.

Col·legi de l'Advocacia de Lleida - Biblioteca On-line. Editorial Sepín

Recordeu que tots els col·legiats exercents teniu accés gratuïtament a la biblioteca, si encara no us heu donat d'alta podeu fer-ho ara.

Us informem que hem ampliat els serveis de formació que mantenim amb l’editorial Sepín amb l'AULA JURÍDICA DE SEPÍN. En aquest enllaç trobareu tota la informació.

Boletín BBO especial coronarivus. ACCEDIR

 

Formació Consell (accés des de la Plataforma Formació)

Accions formatives gratuïtes (fins el 30 d’abril de 2020). PROGRAMA

Cicle de Webinars gratuïts (en directe o en diferit). PROGRAMA

CURS D’ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN DRET PENITENCIARI. Com ja us vam comunicar (Butlletí de notícies. Núm. 11/2020) es manté la propera edició del curs habilitant que començarà el dia 21 d’abril. Però arrel del confinament decretat pel Govern, des del Consell de l’Advocacia Catalana s’ha adaptat a les circumstàncies actuals. Per aquest motiu oferirem el curs, íntegrament en format videoconferència, mitjançant el sistema “go to meeting”. MÉS INFORMACIÓ

 

Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya

Programa de formació en línia per a persones mediadores. Consultar

 

Formació Consejo

Conferència online "La segona oportunitat del text refós de la Llei Concursal: solucions per a la insolvència i reptes per a l'Advocacia", dilluns 22 de juny de 16.30 a 18.00 hores, en la qual intervindrà com ponent, Sr. Martí Batllori, advocat. Per assistir a la conferència, que és gratuïta, cal inscriure’s mitjançant aquí

Conferència online “Novedades legales y problemática práctica en arrendamientos de vivienda”,  dijous 18 de juny de 16.30 a 18.00 hores, en la que intervindran com a ponents, el Sr. Antonio J. Navarro Selfa, degà del Col·legi d’Advocats. Per assistir a la conferència, que és gratuïta, cal inscriure’s mitjançant el següent.

Conferència online  Ley Concursal: Texto refundido, dilluns 15 de juny de 16:30 a 18:00 hores en què intervindrà com a ponent, Nuria Auxiliadora Orellana Cano, Magistrada Especialista de Mercantil en la Secció Cinquena de l’Audiència Provincial de Cadis. Per assistir a la conferència, que és gratuïta, cal inscriure’s mitjançant el següent enllaç.

Conferència online “La crisis económica derivada del COVID19 hace imprescindible la regulación de la cláusula rebus sic stantibus”, dijous 11 de juny de 16:30 a 18:00 hores, amb els ponents, Jesús Sánchez García, advocat i secretari de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i Javier Orduña Moreno, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de Valencia i ex magistrat de la Sala 1a del Tribunal Suprem. La conferència es gratuïta però cal formalitzar inscripció aquí.

Conferència online "Les mesures laborals adoptades per pal·liar els efectes del 'COVID 19", dilluns 8 de juny de 16:30 a 18:00 hores en què intervindrà com a ponent, D. Marcos R. Vázquez Guzmán, advocat. A la conferència es podrà assistir prèvia inscripció i de forma gratuïta a través d’aquest enllaç.

Convocatòria cursos HELP, gratuïts i en línia organitzats pel Consejo de Europa y la Escula Judicial del Consejo General del Poder Judicial. CONVOCATÒRIA

Conferència online “Novedades legales y problemática práctica en arrendamientos de local de negocio y otros usos distintos de vivienda”, dilluns 1 de juny de 16.30 a 18.00 h, amb els ponents, Antonio J. Navarro Selfa, advocat i degà del Col·legi d’Advocats de Cartagena i Alejandro Fuentes-Lojo Rius, advocat i diputat del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Inscripció gratuïta aquí.

Plataforma formació (conferències dels dilluns, jornades itinerants i altres activitats). ACCEDIR

"Conferencias especial COVID", del 25 de maig al 25 de juny. PROGRAMA

Actualitat especial coronavirus. ACCEDIR

Curs en línia sobre arbitratge internacional. ACCEDIR

 

Formació ICAB

Jornada formativa on-line “Pacta sunt servanda vs clàusula rebus en contractes d’arrendament de local de negoci”, dilluns 22 de juny de 17 a 18.30 hores, organitzada per la Comissió de Normativa en col·laboració amb la Secció de Civil del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Programa i inscripció, aquí.

Sessio formativa on-line "Sobreviurà l’estat de dret a Europa" dia  7 de juliol conjuntament amb  World Jurist Association inscripció aquí

Sessio formativa on-line "Implicacions de la COVID-19 en Dret de Família”, dijous, 28 de maig, a les 17:00 hores, a càrrec de: Regina Selva, Magistrada titular del Jutjat de Primera Instància núm. 18 de Barcelona; Maria Isabel Hernando, Magistrada del Jutjat de Primera Instància núm. 16 de Barcelona; Pascual Ortuño, Magistrat de la Secció 12a de l'Audiència Provincial de Barcelona, i Francisco Javier Pereda, Magistrat de la Secció 18a de l'Audiència Provincial de Barcelona. Programa i inscripció aquí.

Sessió formativa on-line "Arbitratge post-COVID-19: una via alternativa, ràpida i adaptable a la nova realitat, divendres, 22 de maig a les 12:00 hores, a càrrec de: Juli de Miquel Berenguer, Advocat i Àrbitre. President del Tribunal Arbitral de Barcelona; Francisco Javier Orduña Moreno, Catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València. Ex Magistrat del Tribunal Suprem; José Carlos Fernández Rozas, Catedràtic de Dret Internacional privat de la Universitat Complutense de Madrid i José María Alonso Puig, Advocat i Àrbitre. Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid. Programa i inscripció aquí.

Sessió formativa on-line "La responsabilitat patrimonial sanitària de l'estat vs responsabilitat civil post COVID-19", divendres, 8 de maig a les 12:30 hores, a càrrec de: Emilio Vega, Degà del Col·legi d'Advocats de Guadalajara; Luis Rodriguez Pitarque, President de la Secció de Dret Processal de l’ICAB; Montserrat Raga, Magistrada del Jutjat del Contenciós-Administratiu núm. 5 de Barcelona i Carlos Cabrera Padrón, Advocat de l'Estat. Programa i inscripció aquí.

Sessió formativa on-line Mesures sociolaborals per a empleats i autònoms a conseqüència de la COVID-19, divendres, el 8 de maig a les 10:30 hores, a càrrec de: Emma Gumbert, advocada i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB; Julio J. Naveira, advocats i degà emèrit de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró i Mar Serna, magistrada del Jutjat Social núm. 23 de Barcelona i exconsellera de Treball de la Generalitat de Catalunya. Programaa i inscripció aquí.

Sessió formativa on-line Tendències normatives que estableixen la mediació com a eina clau per a l’advocacia en temps del COVID-19, dimecres, 6 de maig de 2020, a les 17:30 hores, a càrrec de: Mª Eugènia Gay, degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona; Raquel Alastruey, magistrada i  Marta Martinez, degana del Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa i presidenta de la Comissió de Mediació del CICAC. Programa i inscripció aquí.

Sessió formativa on-line "Reptes i mesures de xoc en matèria concursal", dimarts, 5 de maig a les 12.00 hores, a càrrec de: Marta Cervera, magistrada de la Secció 15 de l'Audiència Provincial de Barcelona (en comissió de serveis); Bárbara Córdoba, magistrada del Jutjat Mercantil núm. 13 de Madrid i Yolanda Ríos, magistrada del Jutjat Mercantil núm. 1 de Barcelona. Programa i inscripció aquí.

Sessió formativa on-line "La problemàtica dels arrendaments de locals de negoci derivada del coronavirus: clàusula rebus vs suspensió del contracte", dijous, 30 d’abril a les 11.00 hores, a càrrec de: Cristina Vallejo, advocada i diputada de la Junta de Govern de l'ICAB, responsable de formació; Javier Orduña, catedràtic de Dret Civil a la UV i exmagistrat de la Sala 1a del Tribunal Suprem; Francisco Pertiñez, professor titular de Dret Civil de la UG I Alberto Torres, advocat. Director Jurídic de Sepín. President de la Secció d'AVE-PH i INM de l'ICAM. Programa i inscripció aquí.

Sessió formativa on-line "Insolvències i Segona Oportunitat en temps de crisi", dimarts 28 d’abril a les 12.00 hores, on s’abordarà la perspectiva del mecanisme de segona oportunitat davant els efectes de la COVID-19. La presentació de l'acte anirà a càrrec de Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i comptarà amb la participació d'Elisa Escolà, advocada; José María Fernández Seijo, magistrat de la secció 15a de l'Audiència Provincial de Barcelona; Octavio Gracia, economista, jurista; i Borja Pardo, advocat. Moderen l'acte Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB, i Martí Batllori, advocat. Programa i inscripció aquí.

Càpsules formatives: Accedint en aquest enllaç, us trobareu amb un menú de recerca per matèries/especialitats.

 

Formació ICAM

Sessio formativa on-line "I Congrés Sobre Revolució Legaltech al sector Jurídic"  dia 9 de juliol, de 9:30.00 h. a 13.30 h. i de 16.00 h. a 19.30 h El cost de la inscripció és de 100€.  Programa i inscripció aquí

Foro Justicia. Dijous, 28 de maig a les 9.30 h, en què serà ponent el Ministro de Justicia, Juan Carlos Campo. Inscripció aquí.

Informació sobre diferents cursos en línia que es duran a terme en directe, i que també es poden visionar en diferit, amb una bonificació del 50% del seu preu ordinari. Podeu veure l’oferta de cursos clicant aquí.

I Congreso online sobre la insolvencia en tiempo del COVID-19. Consultar aquí.

Cursos “on line” que l’ICAM ofereix per tots els advocats col·legiats. Consultar aquí.

Bonificació del 50% durant el període de confinament, en tota la programació en línia que s'ofereix des del departament Centre d'Estudis. ACCEDIR

Curs per e-learming "Experto en Compliance", bonificació del 75%. Consulteu aquí.

 

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Sessions d'investigació programades per webinar (maig/juny) en el marc del programa El CEJFE t'acompanya. Programa i inscripció aquí.

 

Editorial Tirant lo Blanch

Biblioteca Virtual

Accés en obert a 42 monografies. ACCEDIR (Usuari: LECTURA / Contrasenya: CRISIS)

Podcasts i Dossiers elaborats per experts en la matèria sobre qüestions jurídiques sorgides a partir de la COVID-19. ACCEDIR

 

Editorial Thomsom Reuters

Curs e-learnig gratuït. Análisi de l'impacte de les mesures legals davant del COVID-19. Disponible des del 26 de març de 2020. ACCEDIR

 

Editorial Wolters Kluwer ens fa arribar la realització dels següents cursos en modalitat e-learning:

Programa Executiu de Dret Concursal, de 100 hores, bonificable. Convocatòria 16/06/2020. Consultar programa aquí.

Programa d'especialització en Dret Concursal. Formació especialitzada a l'efecte de l'art. 27 de la Llei 22/2003, de 9 de juliol, concursal. Convocatòria 23/06 / 2020, de 50 hores. Bonificable. Consultar programa aquí.

Congrés Concursal sobre Reestructuració empresarial, Text refós concursal i reformes d'emergència en un escenari post COVID 2019 que es celebrarà els dies 4, 5, 8 i 9 de juny. Les places són limitades. Consultar programa aquí.

 

Col·legi d'Economistes de Catalunya

Webinar "La gestió dels recursos personals en situació d'amenaça. Resiliència", divendres 22 de maig de 2020. + Info i inscripció

Programació webinars actualitzada (de 12 de maig a 11 de juny). ACCEDIR

Programació dels propers webinars previstos (de 23 d'abril a 19 de maig). ACCEDIR

 

Universitat Internacional d'Andalusia

Cicle de seminaris online gratuïts per abordar qüestions relacionades amb la COVID-19. ACCEDIR

 

Instituto de Salud Mental de la Abogacía – Mental Health Institute of Legal Professions

Ha organitzat un total de nou webinars gratuïts sobre els diferents aspectes del benestar de la professió legal amb motiu de la celebració de la Lawyer Well-Being Week (Setmana del Benestar del Professional Legal), que tindrà lloc del 4 al 8 de maig. No cal inscripció prèvia i podeu consultar-los aquí.

 

Departament de la Vicepresidència, d'Economia i Hisenda i Cuatrocases

Webinar “Com afecta la COVID-19 l’àmbit tributari?”, dijous dia 28 de maig de 9.30 a 11 h. Programa i inscripció aquí.

 

Fundación ONCE. Foro discapacidad

Webinar “Access to Justice of Persons with Disabilities: the way forward and practical tools”, dijous 28 de maig de 10.00 a 11.30. Programa i inscripció aquí.

 

Institut Català de les Dones

Cicle de Webinars: eines d'investigació per a l'abordatge de les violències masclistes, amb l'objectiu de difondre el coneixement acumulat en les eines d’investigació que ha produït en els últims mesos, gràcies a la col·laboració amb autores i equips diversos de recerca universitària.

 

ASNALA

Webinar "El Frau en els Ertes", 23 de juny, de 17.00 a 18.00 hores, a càrrec de la inspectora de Treball Anna Ercoreca. Gratuït pels socis. Programa i inscripció, aquí.