Se encuentra usted aquí

Claus per la inversió: Com obtenir rendibilitat en un entorn d'incertesa

22.05.2018
Lugar: 
Sala d'actes Col·legi de l'Advocacia de Lleida

L'oficina d'Arquia Banca / Caixa Advocats a Lleida i Profim, entitat especialitzada en assessorament financer propietat 100% d’Arquia, organitzaran un esdeveniment de Banca Privada per parlar sobre les claus per invertir en entorns amb major volatilitat.

Data: Dimarts, 22 de maig de 2018
Hora: A les 18.30 hores
Lloc: Sala d'actes Col·legi
 
L'esdeveniment comptarà com a ponents amb José María Luna, director general de Anàlisi de Profim, Manuel de la Morena, Director de l'Àrea de Banca Privada d’Arquia i Francisco Guirado director de zona. A través de l'acte es pretén proporcionar una visió general de la situació financera i apropar la Banca Privada als col·legiats de Lleida.
 
"Davant el major risc que suposa l'actual incertesa financera i econòmica, l'assessorament d'experts és fonamental. Per aquest motiu és necessari comptar amb un bon full de ruta que contempli prudència, gestió activa, flexibilitat i paciència. En aquest sentit, l'assessorament personalitzat que prestem en el Grup Arquia Banca és fonamental perquè per a nosaltres cadascun dels nostres clients és únic i requereixen de tota la nostra dedicació", va destacar José María Lluna.
 
A més de les claus per invertir i després de desgranar l'actual comportament de les finances mundials, els experts financers d’Arquia Banca posaran el focus d'atenció en els inversors més conservadors. A ells se'ls assegurarà que la rendibilitat dels dipòsits bancaris seguirà essent molt baixa, però hi ha diferents alternatives d'inversió per a aquests inversors de les quals es poden beneficiar si recorren a assessors especialitzats com els de les oficines de Arquia Banca i Profim.

Cal que confirmeu la vostra assistència abans del 18 de maig enviant un correu a montse@advocatslleida.org