Se encuentra usted aquí

El Força Lleida i el CEMICALL signen un conveni de col·laboració

Força Lleida i CEMICALL

El Força Lleida Club Esportiu i el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida (CEMICALL) varen signar el dia 22 de gener  un conveni de col·laboració per treballar plegats i en una mateixa línia per a impulsar i difondre la mediació com a mètode pacífic de resolució de conflictes en l’àmbit esportiu.

Els mediadors/es del  CEMICALL oferiran un Servei gratuït d’informació de la Mediació  a totes les persones que vinguin adreçades pel club esportiu i que s’interessin per conèixer la mediació i el seu procés.

A més de compartir i donar suport a aquesta via de resolució de conflictes en l’esport, el Força Lleida i el Centre de Mediació estaran vinculats extra esportivament amb la programació de visites de jugadors del primer equip a les seves instal·lacions i qualsevol altra acció que porti associada la imatge d’ambdues institucions i que ajudi a desenvolupar i difondre la mediació.

A més a més, el Força Lleida ofereix a tots els col·legiats 10 entrades per partit, sota petició prèvia (que s’haurà de sol·licitar a la Secretaria del Col·legi) i disponibilitat. També ofereixen descomptes del 10 % en els abonaments de temporada i descomptes del 15 % en els Campus del Força Lleida.

Mediació Força Lleida