Se encuentra usted aquí

FUNDACIÓ MUTUALIDAD DE LA ABOGACÍA: AYUDAS 65+

El passat 20 de juliol es van convocar des de Mutualitat Advocacia a través de Fundació Mutualitat Advocacia, el pla d'ajudes extraordinàries, Ayudas 65+, dotat amb un milió d'euros i destinat a mutualistes alternatius beneficiaris de la prestació de jubilació que es troben en situació de vulnerabilitat. Aquestes ajudes van ser anunciades el passat 17 de juny durant la celebració de la nostra Assemblea General.

 Amb aquest pla, es concediran tantes ajudes com resultin fins a cobrir la dotació màxima (1 milió d'euros), als mutualistes alternatius que actualment cobrin la prestació de jubilació i que la seva renda bruta anual el 2022 hagi estat inferior a 7.200 euros.

A través d'Ajudes 65+ el mutualista que ho sol·liciti i compleixi amb els criteris d'adjudicació, rebrà al desembre de 2023 el pagament d'una quantitat única que completarà la seva prestació de jubilació fins als 7.200 euros. Aquest import serà el resultat de la diferència entre 7.200 € i la renda bruta percebuda de les diferents fonts de renda declarades pel sol·licitant.

 Els requisits i les bases de concessió es troben en la web de la Fundación, en aquest LINK. També s'ha habilitat un servei d'ajuda telefònica (914 35 24 86) per a facilitar la seva sol·licitud.

El termini per a sol·licitar l'ajuda finalitza el pròxim 30 de setembre.