Se encuentra usted aquí

2021 - TALLER És negociació positiva o és mediació? L'advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients

Us informem que dins del marc del projecte INMEDIACIÓ, liderat pel Consell de l’Advocacia Catalana, s’ha organitzat un taller presencial de 3 hores, de la mà de l’empresa KHIMERA, que es replicarà als 14 Col·legis de l’Advocacia Catalana.

Tots aquests tallers, que s’oferiran en format PRESENCIAL, aniran adreçats a advocats i advocades (preferentment prestadors del SOJ i advocacia del torn d’ofici), per tal que coneguin realment què és la mediació. Només així podran diferenciar-la de la negociació i comprovar en què es pot beneficiar el seu despatx (podran valorar com, què i quan derivar a mediació i amb qui poden comptar per contribuir a la resolució dels seus assumptes).

 

TALLER ICALLEIDA: Divendres 1 d'octubre de 2021, de 10.00 a 13.00 hores

Inscripció gratuïta (només per a col·legiats). Places límitades (s'assignaran per ordre d'inscripció)

Acreditació de 3 hores de formació homolgada

 

Conceptes a treballar:

Confrontament o cooperació? Voluntarietat o necessitat? Blancs i negres o la importància dels matisos? Saps com la mediació pot beneficiar al teu despatx? En aquest taller abordarem les diferències entre negociació i mediació: dos processos per acompanyar el client en situacions d’alta intensitat. Descobrirem eines que ens permetran oferir alternatives per trobar el màxim benefici per a totes les parts implicades.

PONENTS: 

 • Mercè Alaball
  Sòcia fundadora de Khimera.
  Mediadora i consultora en gestió de conflictes.
  Acreditada en mediació relacional. Especialitzada en mètodes alternatius de resolució de conflictes en organització i empresa.
  Professora en mediació i negociació en màsters i postgraus en diverses universitats i col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l’ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.
  Entrenadora en habilitats comunicatives, desenvolupament professional i lideratge. Mediadora de la Societat Catalana de Mediació en Salut.
 • David Espinós
  Soci fundador de Khimera.
  Assessor en comunicació, especialitzat en prevenció i gestió de crisi i en habilitats per parlar en públic. Llicenciat en Humanitats i periodista.
  Autor del llibre “Dar la cara es la clave. Cómo comunicar sin miedo en situaciones de crisis”.
  Professor en comunicació estratègica i de crisi en màsters i postgraus a ESADE, UPF, UPC i diversos col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l’ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.

 

 

Data: 
01.10.2021
Preu col·legiat exercent: 
0.00
Preu col·legiat no exercent: 
0.00