Se encuentra usted aquí

A LA FISCALIA PROVINCIAL DE LLEIDA

PROTOCOL DE CONFORMITATS: SOL·LICITUD D'ENTREVISTA A EFECTES D'UNA CONFORMITAT 

Altres parts a la causa
En virtut de la  normativa de  Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritzeu a que les dades personals facilitades siguin tractades pel Col·legi de l’Advocacia de Lleida, amb seu social a la Plaça Sant Joan, n. 6-8, 1a planta, 25007 Lleida (Lleida) per al servei de Conformitats amb Fiscalia, com  a servei col·legial.
La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar el servei que presta el Col·legi als seus col·legiats en compliment del Protocol de Conformitats signat amb el Ministeri Fiscal.
Aquestes dades seran comunicades al Ministeri Fiscal i es conservaran fins la finalització del servei o de les responsabilitats que se’n puguin derivar.
En qualsevol cas podreu indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-vos, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que les feu a la seu col·legial o a la següent adreça de correu col.legi@advocatslleida.org
Així mateix també podreu presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça dpo@advocatslleida.org

 

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es o no un visitante humano y para evitar envíos automáticos de correo no deseado.
Image CAPTCHA
Ingrese los caracteres mostrados en la imagen.