Se encuentra usted aquí

Les empreses i els drets humans

24.11.2014
Lugar: 
Auditori de la Torre Banc de Sabadell, Av. Diagonal 407 BIS (cantonada c/ Balmes) de Barcelona
Jornada de la Fundación Abogacía Española amb la col·laboració del Consell de l’Advocacia Catalana: Les empreses i els drets humans”, en relació al Pla Nacional sobre Empresa i Drets Humans d’Espanya.

La jornada  tindrà lloc el dia dilluns 24 de novembre de les 11:00 a les 14:00 a l’Auditori de la Torre Banc de Sabadell, Av. Diagonal 407 BIS (cantonada c/ Balmes) de Barcelona.

Presentació de la Jornada:

L’adopció del Pla d’Empresa i Drets Humans modifica significativament el panorama de la defensa dels drets humans en l’àmbit de les activitats empresarials. 

Aquest inclourà noves obligacions tant per a l’Estat com per a les empreses i per tant exigirà una adequació dels mecanismes judicials i extrajudicials existents i la creació d’altres de nous, que permetin la reparació d’abusos comesos tant dins com fora del territori espanyol.

Els avenços en aquesta qüestió es perfilen des de l’òptica basada en el remei extrajudicial que inclouen mecanismes dirigits a promoure la mediació i l’arbitratge. Juntament amb altres institucions, el paper de l’advocacia prendrà un caràcter protagonista en defensa dels drets humans tant en l’àmbit judicial com en l’extrajudicial tant a Espanya com a l’estranger, en relació a les activitats empresarials.

És una jornada gratuïta amb places limitades.

Inscripcions per correu electrònic a: dretshumans@cicac.cat

 

 

Documents relacionats: