Se encuentra usted aquí

2019-2020 CURS MEDIACIÓ

Us informem que el Consell de l'Advocacia Catalana ha organitzat una nova edició del Curs de Mediació en Dret Civil privat i Mediació Familiar.

Objectiu d'aquest curs és formar professionals en els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder exercir de mediador/a  en l'àmbit civil i familiar.

Per tal d'obtenir el certificat habilitador cal complir el 80% d'assistència a tot el curs, superar l'avaluació contínua i presentar/exposar memòria final curs.

Amb l'obtenció del certificat del curs es compleix el requisit de formació que determina la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació  em l'àmbit privat, i el Decret 135/2012, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei de mediació. Per tant, aquest curs, un cop sigui homolgat, habilitarà per inscriure's al Registre de mediadors familiars.

Dates: Del 8 de novembre de 2019 al 30 de maig de 2020
Lloc: Aula de Formació del Consell de l'Advocacia Catalana. Algunes sessions es podran seguir per videostreaming.
Preinscripció: Fins al 31 d'octubre de 2019    

NOVETAT: El departament de Formació del Consell de l'Advocacia Catalana estrena la vídeo conferència (ecampus@cicac.cat) per tal de poder realitzar aquest curs en línia. Aquesta modalitat permet a l'alumne connectar-se des de qualsevol dispositiu sense necessitat de desplaçament i poder interactuar amb el ponent i la resta de l'alumnat presencial.

Amb la finalitat de confirmar les assistències, caldrà que l'alumne es connecti a les sessions en directe. En cas que en alguna no es pugui connectar i haurà la possibilitat de visualitzar-la en diferit, prèvia justificació.
No obstant, és possible que alguna sessió, a petició del ponent sigui presencial a la seu del Consell de l'Advocacia de Catalana. En aquest cas és comunicarà amb sufient antel·lació.
Si voleu fer alguna prova individual, per veure com funciona aquest nou sistema abans de decidir-vos a fer la matrícula, podeu posar-vos en contracte amb el Consell al telèfon 93 487 50 68 (de 9.00 a 15.00 hores i pregunteu per Urko). En aquest enllaç trobareu un senzill manual d'instruccions.

Data: 
08.11.2019
Documents relacionats: