Si no visualitzeu el contingut, premeu habilitar contingut o cliqueu aquí.
logo Col·legi. Si no el visualitzes, clica habilitar contingut
COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE LLEIDA
P/ Sant Joan, 6-8, 1a planta, CP 25007 - Lleida
Tlf 973 238 007
http://www.advocatslleida.org
Comunicació
Àrea de drets i societat


COMUNICACIÓ NÚM. 6/2020
Dilluns, 27 d'abril de 2020


REGISTRE DE REPRESENTANTS EN RELACIÓ AL CONVENI PER A TRAMITAR DOCUMENTACIÓ D'ESTRANGERIA PER VIA TELEMÀTICA


Benvolgut/da company/a,

Tal i com us vam informar el passat 16 d'abril, el Consejo General de la Abogacía Española i el Ministerio de Política Territorial y Función Púlica, van signar un conveni per a poder operar per la Plataforma Mercurio, que ens possibilita la realització de tràmits administratius i gestió documental per via electrònica en matèria d'estrangeria.

En aquest conveni s'estableix la creació d'un Registre de Representants al qual es podran donar d'alta o de baixa, les advocades i advocats que així ho desitgin.

Us remetem el següents annex per a la sol·licitud d'alta/baixa en el Registre de Representants que deriva del conveni. Aquest document ha de ser complimentat i signats per totes aquells advocades i advocats que vulguin incorporar-se al registre, i hauran de remetre'l al Col·legi mitjançant un correu electrònic a col.legi@advocatslleida.org, especificant en el correu "Alta registre representant". Consultar Annex, aquí.

Juntament amb la sol·licitud, també us fem tramesa del protocol intern d'incorporació de lletrades i lletrats al cens, per al vostre coneixement. Consultar Protocol, aquí.


El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia el 27/04/2020 fins el dia 8/05/2020, ambdós inclosos.

Un cop conformat el llistat, s'enviarà al Consejo General de la Abogacía qui s'encarregarà de bolcar les dades al sistema per tal de possibilitar la prestació d'aquest servei amb les màximes garanties.


Cordialment,


Mireia Pardell i Cartes
Responsable Àrea de Drets i Societat

Col·legi de l'Advocacia de Lleida, P/ Sant Joan, 6-8 Lleida, Tlf. 973 238 007. Avis Legal
Per a donar de baixa la vostra adreça de correu de la llista de distribució i no rebre més butlletins informatius, envieu un mail a col.legi@advocatslleida.org.
Per qualsevol pregunta o comentari, escriviu-nos un mail a la mateixa adreça.