Si no visualitzeu el contingut, premeu habilitar contingut o cliqueu aquí.
logo_col·legi (habilita contingut remot)
COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE LLEIDA
P/ Sant Joan, 6-8, 1a planta, CP 25007 - Lleida
Tlf 973 238 007
http://www.advocatslleida.org

ELECCIONS COL·LEGIALS 2020
Junta Electoral

COMUNICACIÓ NÚM. 22/2020
Dimarts, 24 de novembre de 2020

PROCLAMACIÓ DE CANDIDATS I DE PERSONES ELEGIDES

Havent finalitzat el divendres, 20 de novembre, el termini per presentar candidatures, la Junta Electoral, en la seva reunió d’ahir, dia 23 de novembre de 2020, va adoptar per unanimitat, els següents acords:

1. Proclamar candidats a les eleccions de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Lleida de 2020, a les següents persones per cadascun dels llocs objecte l’elecció:

Càrrec

Candidat/a

Candidat/a

Diputat/da Primer/a (vicedegà/na)

J. Miguel Moragues Martínez


Diputat/da Tercer/a

Roger Mir Sarrablo


Diputat/da Sisè/na

Neus Bellera Fondevilla


Diputat/da Setè/na

Ramon Arnó Torrades

J. Antonio Calles Ramos

Bibliotecari/a

Lourdes Bonet Pérez


Secretari/a

Jaume-Joan Moll Garcia



2. Proclamació de les següents persones electes:

Proclamar com a persones elegides per manca de concurrència de més candidatures pel mateix càrrec:

- Per al càrrec de Diputat primer o Vicedegà: José-Miguel Moragues Martínez

- Per al càrrec de Diputat tercer: Roger Mir Sarrablo

- Per al càrrec de Diputada sisena: Neus Bellera Fondevilla

- Per al càrrec de Bibliotecària: Lourdes Bonet Pérez

- Per al càrrec de Secretari: Jaume-Joan Moll Garcia

3. Publicar la proclamació de candidats i de persones electes al tauler d’anuncis, i notificar-ho personalment als interessats.


NORMES ELECTORALS I PROCEDIMENT DE VOTACIÓ (PER AL CÀRREC DE DIPUTAT SETÈ)

En la seva reunió de data 21 d’octubre de 2020, la Junta Electoral va acordar, per unanimitat, els següents criteris, respecte a l’aplicació de les normes electorals:

1. Les eleccions es desenvoluparan d’acord amb el que disposa el Capítol 6 (Les eleccions a càrrecs de la Junta de Govern), del Títol 3 (Òrgans del Col·legi), dels Estatus Col·legials (art. 46 a 54), i atenent al calendari electoral confeccionat per la Junta de Govern.

2. S’aplicarà de forma supletòria el que disposa la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general.

En la seva reunió d’ahir, 23 de novembre de 2020, la Junta Electoral va acordar, per unanimitat, els següents acords, respecte al procediment de votació i constitució de meses electorals (Dijous, dia 17/12/20):

1. Es constituirà, a part de la mesa de la seu col·legial, una altra mesa electoral a Cervera (destinada exclusivament als col·legiats residents del partit judicial de Cervera i Solsona).

La resta de col·legiats votaran exclusivament en la mesa de Lleida.

2. Els horaris de les meses serà el següent:

Lleida: de 10 a 18 h.

Cervera: de 10 a 12 h.

3. Finalitzades les votacions en la mesa delegada, s’estendrà una acta amb els resultats de la mesa, que es trametrà a la mesa general, amb les paperetes declarades nul·les per a la seva valoració per part de la mesa general, o si s’escau per la Junta Electoral. El resultat parcial no es farà públic fins que no s’integri en el resultat general de la mesa general.

4. Repartiment de membres de la Junta Electoral entre les dues meses electorals:

- Lleida: M. Luz Serrano Pedarrós (Presidenta), Sílvia Cebollero Oriach, Maria Pilar Lucena Leiva, Victoria De Cruz Escolà i Miquel Castellà Torà.

- Cervera (i Solsona): Antoni Xuclà Comas (President) i Ramon Pedrós Areny.


VOT PER CORREU

Segons consta en el calendari electoral, aprovat per la Junta de Govern, en la seva sessió de data 6 d’octubre de 2020, el proper dimecres, 2 de desembre de 2020, durant tot el dia, dins de l’horari de Secretaria (de 9 h. a 14 h., i de 16.30 a 19.30 h.), acaba el termini per sol·licitar la certificació acreditativa d’inclusió en el cens electoral, a efectes d’emetre el vot per correu (regulat a l’article 51 dels Estatuts col·legials, que us transcribim a continuació).

Tal com es preveu al paràgaf tercer, aquesta sol·licitud la podeu formular presencialment o mitjançant correu electrònic dirigit a l’adreça eleccions2020@advocatslleida.org, que hem habilitat expressament amb aquesta finalitat.


Article 1 Vot per correu

1. Les persones col·legiades podran emetre el seu vot per correu, d'acord amb les normes següents.

2. Des de la data de l’anunci de la convocatòria de les eleccions per a cobrir càrrecs de la Junta de Govern i fins deu dies abans de l'elecció, les persones col·legiades que desitgin emetre el seu vot per correu podran sol·licitar a la Secretaria del Col·legi un certificat acreditatiu de la seva inclusió en el cens electoral.

3. Aquesta sol·licitud podrà efectuar-se per compareixença personal en la mateixa Secretaria, o bé a través d'escrit dirigit per correu certificat o per qualsevol mitjà fefaent, a la Secretaria del Col·legi, degudament signat per la persona interessada i acompanyat d'una fotocòpia del seu DNI o del carnet del Col·legi.

4. La Secretaria del Col·legi, en tot cas, li enviarà el certificat requerit, també per correu certificat o qualsevol mitjà fefaent, en el termini de 48 hores, al domicili que figuri en el seu expedient col·legial, i hi adjuntarà la papereta o paperetes de votació editades pel Col·legi.

5. L’emissió del vot s'haurà d'efectuar de la següent manera:

a) La papereta s'haurà d'introduir en un sobre en blanc.

b) Aquest sobre, tancat, s'introduirà en un altre amb el certificat d'inclusió en el cens electoral i la fotocòpia del DNI o carnet col·legial

c) Aquest segon s'enviarà per correu certificat, dirigit al Deganat del Col·legi de l'Advocacia de Lleida, amb expressió del següent text: "Per a les eleccions del Col·legi de l'Advocacia que se celebraran el dia ...", especificant-hi la data.

6. Tan sols es computaran els vots emesos per correu certificat que compleixin els requisits anteriorment establerts i que tinguin entrada en la Secretaria del Col·legi abans de començar l'escrutini.

7. L'Assemblea General podrà regular, mitjançant reglament, la votació per correu electrònic per mitjans que en garanteixin la reserva i la seguretat.

La Presidenta


M. Luz Serrano Pedarrós


Col·legi de l'Advocacia de Lleida, P/ Sant Joan, 6-8 Lleida, Tlf. 973 238 007. Avis Legal
Per a donar de baixa la vostra adreça de correu de la llista de distribució i no rebre més butlletins informatius, envieu un mail a col·legi@advocatslleida.org.
Per qualsevol pregunta o comentari, escribiu-nos un mail a la mateixa adreça.