Si no visualitzeu el contingut, premeu habilitar contingut o cliqueu aquí
logo Col·legi. Si no el visualitzes, clica habilitar contingut
COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE LLEIDA
P/ Sant Joan,  6-8, 1a planta, CP 25007 - Lleida
Tlf  973 238 007 
http://www.advocatslleida.org
COMUNICACIÓ
Formació

COMUNICACIÓ NÚM. 20/2016
Dilluns, 21 de març de 2016

ESCOLA DE PRÀCTICA JURÍDICA

PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE FORMACIÓ PER L'ANY 2016

Com ja sabeu, des de l'any 2014 des de l'Escola de Pràctica Jurídica intentem preparar una programació anual dels cursos de formació a impartir, per tal que pugueu seleccionar aquells que més us interessin.

Hem de confessar-vos però que la voracitat del nostre legislatiu (per no dir l'executiu per la manera en què s'han tramitat les normes) durant el 2015, ens ho ha posat francament difícil, i hem hagut de modificar sobre la marxa les nostres previsions, veient-nos obligats a nul·lar el Curs de màrqueting i comunicació per a juristes, per encabir-hi les necessàries jornades d'actualització.
Aquesta sobreactivitat, també ha afectat a l'organització dels cursos d'aquest any, i això, juntament amb el fet que el primer trimestre de 2016 encara estava previst la realització del tercer mòdul del Curs de dret laboral i seguretat social, ha fet que endarreríssim la presentació de la nostra oferta anual.

Dit això crec que, finalment podem oferir-vos una proposta equilibrada i sobretot actual centrada en quatre sessions sobre les novetats de la Llei 42/2015, de 5 d'octubre, de reforma de la Llei d'enjudiciament civil que es desenvoluparà durant el mes d'abril.

Seguidament està programat un curs una mica més llarg, de 10 sessions, sobre la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques que entra en vigor el 2 d'octubre de 2016, i sobre els aspectes processals de la jurisdicció contenciosa adminsitrativa.
Veureu en el programa que hem intentat que els ponents a banda de ser, com tots, del màxim interès, abarquin aspectes el més amplis de l'exercici professional, per tal que puguem posar-nos al dia sobre una norma, la reforma de la qual té abast molt més ample del que podria semblar en principi. Pel que fa als aspectes processals estem pendents de confirmació, però en prinicipi intentem que siguin impartits per professionals de l'administració de justícia que, a banda de donar-nos una visió panoràmica de la matèria, puguin baixar també a aspectes més concrets del dia a dia, que és on se'ns plantegen els problemes.

En darrer terme us hem d'avançar que el mes d'octubre, està previst realitzar un curs sobre pràctica processal penal, que encara estem acabant de perfilar i del que us donarem informació complerta un cop estigui tancat.

Desitgem que els curs siguin del vostre interès i tinguin la mateixa rebuda favorable que vàreu dispensar als de l'any passat, i esperem retrobar-nos el 2016 per la necessària actualització dels nostres coneixements.

Es lliurarà Certificat dels cursos sempre que s'hagi assistit al 80% del total d'hores lectives. L'assistència es controlarà mitjançant signatura al començament i a la finalització de cada sessió.

Els cursos que us proposen per l'any 2016 són els següents:

A. CURS NOVETATS INTRODUÏDES PER LA LLEI 42/2015, DE 5 D'OCTUBRE, DE REFORMA DE LA LLEI D'ENJUDICIAMENT CIVIL

El curs s'impartirà del 7 al 28 d'abril de 2016, els dijous de 18:30 a 20:30 hores.

Professorat:
Diego Gutiérrez Alonso, magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 3 de Lleida
Francisco Javier Ruiz Prado
, lletrat de l'administració de justícia del Jutjat de Primera Instància núm. 1 de Lleida

Inscripció: 
Heu de formalitzar la inscripció i pagament des d'aquest enllaç abans del 5 d'abril. Serà condició indispensable per formalitzar la inscripció complir aquests requisits.

PROGRAMA CURS  


B. CURS LLEI 39/2015 DEL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES I SOBRE ELS ASPECTES PROCESSALS DE LA JURISDICCIÓ CONTENCIOSA ADMINISTRATIVA

El curs s'impartirà del 27 d'abril al 6 de juliol, els dimecres de 18:30 a 20:30 hores.

Professorat:

César Cierco Seira, professor titular de dret administratiu a la UdL
Simeó Miquel Roé, advocat
Ramon Morell i Gassó, secretari Ajuntament de Tàrrega
Laura Salamero Teixidó, professora lectora de dret administratiu a la UdL
Francesc Xavier Urios Aparisi, advocat en cap Departament de governació i relacions institucionals, professor associat Facultat de Dret de la Universitat Central de Barcelona
Marc Vilar Cuesta, president de la secció de dret administratiu del Col·legi d'Advocats de Barcelona, advocat del Col·lectiu Ronda

Inscripció: 
Heu de formalitzar la inscripció i pagament des d'aquest enllaç abans del 25 d'abril. Serà condició indispensable per formalitzar la inscripció complir aquests requisits.

PROGRAMA CURS  


C. CURS PRÀCTICA PROCESSAL PENAL

Tan bon punt el tinguem tancat us farem arribar el programa.


A banda d'aquesta programació es realitzaran les conferències i xerrades que calgui en temes d'actualitat.



Yasmina González Gil. Responsable Àrea de Formació
Meritxell Estiarte Garrofé. Directora de l'EPJ                   

Col·legi de l'Advocacia de Lleida, P/ Sant Joan, 6-8 Lleida, Tlf. 973 238 007. Avis Legal
Per a donar de baixa la vostra adreça de correu de la llista de distribució i no rebre més butlletins informatius, envieu un mail a col·legi@advocatslleida.org.
Per qualsevol pregunta o comentari, escriviu-nos un mail a la mateixa adreça.