Si no visualitzeu el contingut, premeu habilitar contingut o cliqueu aquí.
logo_col·legi (habilita contingut remot)
COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE LLEIDA
P/ Sant Joan, 6-8, 1a planta, CP 25007 - Lleida
Tlf 973 238 007
http://www.advocatslleida.org
COMUNICACIÓ
Deganat

COMUNICACIÓ NÚM. 39/2018
Dilluns, 2 de juliol de 2018

CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA JUSTÍCIA GRATUÏTA


El dijous
dia 12 de juliol, se celebra el VIII DIA DE LA JUSTÍCIA GRATUÏTA, que va ser instituït l’any 2011 pel Consejo General de la Abogacía Española. Aquesta jornada pretén cridar l’atenció de la ciutadania sobre l’assistència jurídica gratuïta, remarcar la seva importància per a l’efectivitat del dret a la tutela judicial efectiva i posar de relleu la funció social de l’advocacia en aquest aspecte concret de la nostra activitat.

Per a la celebració d’aquest any, hem organitzat  una Taula informativa a la zona de la Plaça Sant Joan (davant Sfera) de 10 a 12 hores del matí per tal d’assessorar gratuïtament a la ciutadania de la nostra demarcació i donar a conèixer el servei de justícia gratuïta que prestem els advocats i advocades del nostre Col.legi.

Per aquest motiu ens interessa la participació de tots i cadascun de vosaltres, de manera que t'animen a col·laborar donant assessorament en aquesta jornada de portes obertes, per la qual cosa només caldrà que ho comuniquis a l'oficina del torn d'ofici abans del dimarts, dia 10 de juliol.

A més a més, a les 19:00 hores hem organitzat una Taula Rodona a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs que versarà sobre "La Llei de la segona oportunitat" amb la participació del Jutge Degà Sr. Eduardo Enrech; la companya i mediadora, Sra. Elda Michans i el company Sr. Jordi Amorós, com advocat especialista en temes de la nova Llei de segona oportunitat, i que serà moderada pel nostre Degà, el Sr. Jordi Albareda.

Un cop finalitzada la Taula Rodona, i tal i com s'ha fet en anys anteriors, farem un reconeixement als companys que portem més anys de dedicació al servei del Torn d'Ofici i que es destaquen per la seva trajectòria professional en defensa dels justiciables sense recursos, rebent aquest any aquest homenatge la companya del partit judicial de Lleida, Sra. Anna Ribera, i el companys Sr. Antoni Escudero, del partit judicial de Solsona.

Per concloure l’acte s’oferirà un lleuger refrigeri a la galeria de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, així com un petit obsequi a tots els assistents.

T'animem també a l’assistència i participació en els actes que hem preparat per a la celebració del dia de la Justícia Gratuïta del proper dijous 12 de juliol a les 19.00 hores a l'Institut d´Estudis Ilerdencs ( Plaça Catedral núm. 2 de Lleida).

I com és costum, hem convocat els mitjans de comunicació per tal de donar-los a conèixer la finalitat de la jornada, així com les darreres dades estadístiques relacionades amb l’assistència jurídica gratuïta.

Comptem amb tu!



Cordialment,

Jordi Albareda Cañadell
Degà
dega@advocatslleida.org



Col·legi de l'Advocacia de Lleida, P/ Sant Joan, 6-8 Lleida, Tlf. 973 238 007. Avis Legal
Per a donar de baixa la vostra adreça de correu de la llista de distribució i no rebre més butlletins informatius, envieu un mail a col.legi@advocatslleida.org.
Per qualsevol pregunta o comentari, escriviu-nos un mail a la mateixa adreça.